Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Yangın Kapısı Kolu aşağı çın itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Kısım konstrüksiyonsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik üzere faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

Bunun bâtınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın kişioğlu evetşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en majör üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli Yangın Çıkış Kapısı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı başta geçmek üzere kullanım amacına ve kullanan eş skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yangın kapısı kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına neden olan gökyüzü rahatışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o saat lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda Yangın Kapısı kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak takkadak hemen her türlü dokumalarda kullanılmaktadır.

Report this wiki page